PROMO OFFER
tot 01/03

15 maanden
aanwijzigheid
voor de prijs
van 12 !

Neem contact nu

Loodgieters België
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trek gemakkelijk nieuwe klanten uit uw buurt aan !

Wat is LoodgietersBelgië.be ?

Een loodgieter per gemeente : U !
Onze website is wat men noemt een “exclusieve gids”. Wij bieden de bezoekers geen massa adressen aan zoals de meeste gidsen (waarin uw naam verdrinkt). Integendeel, wij hebben het land geografisch ingedeeld en geven de potentiële klanten één enkel antwoord per gemeente, onze “aanbeveling”. U bent er dus bijna zeker van dat ieder die uw gegevens ziet, contact met u zal opnemen.

Waarom krijgen we zoveel bezoekers ?

In de eerste plaats natuurlijk omdat dat ons vak is ! Overigens is het principe eenvoudig. Dankzij onze domeinnaam trekken wij, zowel direct als via de zoekmachines, zeer veel hoogwaardige bezoekers aan. Deze mensen hebben ofwel het adres rechtstreeks ingetikt in hun browser, ofwel een zoekactie gedaan met de woorden “loodgieter” en/of “België”… waarna wij meteen bovenaan verschijnen. U bent niet overtuigd ? Ga dan gewoon even naar Google (de meest gebruikte zoekmachine ter wereld) en tik de woorden "loodgieters België" in... Want dat doen de meeste mensen op zoek naar een professionele loodgieter. Onze toppositie garandeert het maximale aantal hoogwaardige bezoekers.

Het belang van het internet voor uw zaak

U leest deze pagina, dus bent u aangesloten op het internet. Maar gebruikt u het internet ook op doeltreffende wijze voor uw zaak ? Levert het internet u nieuwe klanten op ? Is het een kostenpost of een bron van inkomsten ?

Vergeet niet dat vandaag meer dan 4.000.000 Belgen regelmatig op het internet surfen en dat 99% van hen er naar eigen zeggen gebruik van maken om privé-opzoekingen te doen, informatie te verzamelen voordat ze tot een aankoop overgaan of een contract ondertekenen. Het internet is dus het belangrijkste middel om informatie op te zoeken... Ontegensprekelijk ! De grootste Belgische papieren gidsen hebben alleen maar hun gegevens overgezet op het net, zonder wijzigingen aan te brengen of een meerwaarde toe te voegen. Ze vergeten dat er op het internet andere regels gelden : de mensen zijn op zoek naar advies, naar aanbevelingen die hen helpen bij hun keuze.

Hoe werkt Loodgieters België ? 

Wij helpen de bezoekers om te kiezen voor de beste : u !

De surfers zijn niet op zoek naar ruwe informatie. Ze zijn gewend het internet te gebruiken als bron van advies. Als u inschrijft op Loodgietersbelgie.be moet u ons “exclusieve kwaliteitscharter” ondertekenen" (zie charter), waarna u het loodgietersbedrijf wordt dat wij “aanbevelen” in de gekozen gemeente. Zo voorkomen wij dat de slechte dienstverlening waarvoor elke potentiële klant vreest, realiteit wordt. Krijgen wij klachten over een dienstverlener, dan wordt zijn contract gewoonweg niet vernieuwd en bieden wij zijn plaats aan iemand anders aan.

Wie eerst komt, eerst maalt ...

Zijn de gemeenten waar u uw beroep uitoefent nog vrij ? Wacht niet langer : reserveer ze meteen, zodat uw concurrent u niet voor is. In elke gemeente geldt de regel dat de eerste aanvrager voorrang krijgt.

Exclusiviteit voor uw gemeente... of gemeenten

Het aantal gemeenten waarvoor u kunt reserveren is onbeperkt. U kunt de exclusiviteit krijgen voor zoveel gemeenten als u wilt, als ze zich maar in de nabijheid van uw bedrijf bevinden.

Een simpele, transparante en eerlijke tarifering

Natuurlijk zijn niet alle gemeenten even groot, dus hebben niet alle gemeenten dezelfde waarde. Daarom werd een evenwichtige prijsstructuur in twee niveaus uitgewerkt. Het tarief voor een vermelding op Loodgieters.be ziet er dus als volgt uit :

Basistarief : 100 euro excl. BTW per gemeente voor 12 maanden, vanaf ontvangst van betaling. Deze prijs is identiek voor alle gemeenten. Inbegrepen is de programmering van uw persoonlijke pagina en de opening van uw rekening, administratieve en commerciële kosten.

Variabel tarief : 20 euro excl. BTW per aangevatte schijf van 10.000 inwoners, eveneens voor 12 maanden. Via dit bedrag worden de verschillen in bevolkingsaantal tussen de diverse gemeenten in evenwicht gebracht. Zijn er in uw gemeente minder dan 10.000 inwoners, dan moet u dit bijkomende tarief niet betalen. (Antwerpen is officieel één gemeente en werd daarom onderverdeeld in “wijken”.)

De totale prijs voor een vermelding van 12 maanden met exclusiviteit voor een gemeente bestaat dus uit het basistarief + het variabele tarief afhankelijk van het bevolkingsaantal van de gemeente, excl. BTW.

Opgelet : dit is een speciaal tijdelijk tarief ter gelegenheid van de lancering van de website. Het loopt tot maart 2005.

U krijgt natuurlijk een volledige factuur, zodat u deze kosten fiscaal kunt aftrekken via de post “communicatie en reclame”.

Bevolkingsaantallen ... transparantie

De variabele prijzen volgens het bevolkingsaantal van een gemeente worden berekend op basis van de officiële telling uitgevoerd door het Nationaal Instituut voor de Statistiek in januari 2004. Als u graag berekent hoeveel een vermelding op Loodgietersbelgie.be voor uw gemeente kost, kunt u het bevolkingsaantal opzoeken in de officiële tabel op dit adres : zie Excel-bestand op http://Stats.fgov.be. U kunt ook contact met ons opnemen door hier te klikken.

Reservering en bestelling

Wacht niet langer en wordt de “officiële” loodgieter van uw gemeente.

Wilt u rechtstreeks contact met het team van Loodgieterbelgie.be voor meer informatie ? Stuur gewoon een e-mail, met vermelding van uw volledige gegevens en de gemeente(n) waarin u geïnteresseerd bent, naar : sales@loodgieters.be.

Zodra wij uw e-mail ontvangen hebben, wordt de gevraagde gemeente voor u geprereserveerd en sturen wij u een prijsraming. Enkele dagen later wordt uw bedrijf toegevoegd op onze site.

Homepage - Search
----------------------
Bent u loodgieter?
Voeg uw adres toe
----------------------
Wettelijke bepalingen
----------------------
Contact webmaster
----------------------
Links
----------------------
------------------------------------------------------------------------
Films.be - Festivals.be - Medecins.be - Kots.be - Multimotion.be - Bars.be - Discotheques.be - Booking.be - Crystal.be - Lace.be - Dentelle.be - Architects.be - Comptables.be - Electriciens.be - Jogging.be - Comics.be